Spoštovani starši!

Vlada RS je dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih. Odlok velja od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 in bo v uradnem listu RS objavljen, dne 29. 3. 2021.

Vrtec bo obratoval izključno za otroke staršev, ki potrebujejo NUJNO VARSTVO in s potrdilom izkazujejo, da so zaposleni v

– sektorjih kritične infrastrukture (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja, sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov (4. člen zakona o kritični infrastrukturi; št. 75/17),
– zavodih s področja vzgoje in izobraževanja,
– zavodih s področja socialne varnosti,
– Slovenski vojski,
– Policiji,
– poklicnih gasilskih enotah.

Potrdilo morata predložiti OBA starša.

Prosim, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in da dosledno upoštevate vsa higienska priporočila.

V kolikor v času od 1. 4. 2021 do 9. 4. 2021 potrebujete nujno varstvo, vas vljudno prosim, da le-to sporočite strokovnim delavkam v matičnih oddelkih.

Prav tako vas vljudno prosim, da strokovnim delavkam sporočite točen čas bivanja otroka v vrtcu, da bomo lahko najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces. Vljudno prosim, da prisotnost najavite samo tisti starši, kateri boste otroka zagotovo pripeljali.

Nujno varstvo za otroke iz vseh enot bo potekalo na Tomšičevi ulici 32, od 5. 30 do 16. 30.

Vse dobro in ostanite zdravi!

Ravnateljica vrtca:
Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost