Spoštovani starši,

sporočamo vam, da bo v skladu s Sklepom o zagotavljanju nujnega varstva otrok v mariborskih javnih vrtcih in drugih zavodih, ki izvajajo program predšolske vzgoje, z dne 30. 10. 2020, Vrtec Borisa Pečeta Maribor,  posloval pod spodaj navedenimi pogoji. Ti ostajajo enaki, kot so bili v preteklih treh tednih.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je včeraj, dne 3. 12. 2020, izdalo okrožnico za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela od 7. 12. 2020, pri čemer se odprtje vrtcev predvideva za čas, ko bomo dosegli t. i. oranžno fazo (pod 1000 okužb/1000 hospitaliziranih bolnikov s COVID-19).

V Vrtcu Borisa Pečeta Maribor, bomo v času od 7. 12. do 11. 12. 2020, še naprej delovali v zmanjšanem obsegu ter zagotavljali NUJNO VARSTVO za tiste otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Ob prihodu otroka v vrtec je še vedno potrebno predložiti potrdilo delodajalca, da sta oba starša zaposlena ter potrdilo o zdravstvenem stanju otroka.

Prosim, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in da dosledno upoštevate vsa higienska priporočila.

V kolikor v naslednjem tednu, od 7. 12. do 11. 12. 2020 potrebujete nujno varstvo, vas vljudno prosim, da le-to sporočite na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si ali na telefonsko številko 02/234 32 60, in sicer do petka, 4. 12. 2020, do 13. ure.

V sporočilu navedite ime in priimek otroka, ime skupine in enote v katero je vaš otrok vključen ter čas bivanja otroka v vrtcu, da bomo lahko najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces. Vljudno prosim, da prisotnost najavite samo tisti starši, kateri boste otroka zagotovo pripeljali.

Nujno varstvo za otroke iz vseh enot bo potekalo na Tomšičevi ulici 32, od 5. 30 do 16. 30.

Vse dobro in ostanite zdravi!

                                                                                                      Ravnateljica vrtca:

                                                                                                      Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost