Spoštovani starši!

Po Sklepu župana Mestne občine Maribor o zagotavljanju nujnega varstva otrok v mariborskih javnih vrtcih in drugih zavodih, ki izvajajo program predšolske vzgoje (št. 181-23/2020-10), bomo v Vrtcu Borisa Pečeta Maribor še naprej delovali v zmanjšanem obsegu ter zagotavljali nujno varstvo za tiste otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Ob prihodu otroka v vrtec je še vedno potrebno predložiti potrdilo delodajalca, da sta oba starša zaposlena ter potrdilo o zdravstvenem stanju otroka.

Prosim, da v vrtec pripeljete le ZDRAVE otroke in dosledno upoštevate vsa higienska priporočila.

V kolikor v naslednjem tednu od 9. 11. do 13. 11. 2020 potrebujete nujno varstvo, vas vljudno prosim, da le-to sporočite na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si ali v tajništvo vrtca na tel. št. 02 23 43 260 in sicer najkasneje do petka, 6. 11. 2020, do 12. ure.

V sporočilu navedite ime in priimek otroka, ime skupine in enote v katero je vaš otrok vključen ter čas bivanja otroka v vrtcu, da bomo lahko najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces. Vljudno prosim, da PRISOTNOST najavite samo tisti starši, kateri boste otroka zagotovo pripeljali.

Nujno varstvo za otroke iz vseh enot bo predvidoma potekalo na Tomšičevi ulici 32, od 5. 30 do 16. 30.

Starše kljub temu pozivamo naj SPREMLJAJO SPLETNO STRAN VRTCA o morebitnih spremembah in nadaljnjih navodilih.

Vse dobro in ostanite zdravi!

                                                                                                      Zakonita zastopnica vrtca:

                                                                                                      Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost