Spoštovani starši,

V tem trenutku še ne vemo ali vrtci tudi v naslednjem tednu od 2. 11. 2020 ostajajo zaprti, vas pa kljub temu zaradi nadaljnje organizacije dela prosimo, da do petka, 30. 10. 2020, do 12.00 ure, na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si ali na telefon tajništva 02 23 43 260 sporočite morebitno prisotnost vašega otroka v naslednjem tednu, od 2. 11. do 6. 11. 2020 Vljudno prosimo, da dosledno napišete tudi čas bivanja otroka v vrtcu.

Trenutno še ne vemo, katere enote vrtca bodo odprte in kateri strokovni delavci bodo opravljali delo.   

V kolikor bo organizirano nujno varstvo, bodo skupine oblikovane glede na priporočila MIZŠ in navodila NIJZ, maksimalno 6 otrok v skupini, otroci pa bodo najverjetneje združeni v  enoti Tomšičeva. Prijave so zgolj informativne narave.

Za vstop v vrtec bo potrebno prinesti dokazilo oziroma izjavo delodajalca, in sicer za oba starša (podpisano in ožigosano), s katero boste izkazovali potrebo po nujnem varstvu. Ob prihodu v vrtec bo potrebno priložiti tudi izjavo, da je otrok zdrav. Oba obrazca se nahajata v priponki (spremljajte spletno stran o morebitni spremembi obrazcev).

V skladu z okrožnico MIZŠ predvidevamo da bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Pravno podlago bo določil interventni zakon.

O nadaljnjih informacijah vas bomo obvestili naknadno.

Zahvaljujemo se vam za strpnost in razumevanje.

Prijazen pozdrav in vse dobro,

Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr., zakonita zastopnica vrtca

Dostopnost