Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19, kar pomeni, da bomo do uradnega preklica delovali, kot do sedaj – vrtec bo odprt samo za zagotavljanje nujnega varstva.

Po Sklepu župana Mestne občine Maribor o zagotavljanju nujnega varstva otrok v mariborskih javnih vrtcih in drugih zavodih, ki izvajajo program predšolske vzgoje (181-23/2020-39), bomo torej v Vrtcu Borisa Pečeta Maribor še naprej delovali v zmanjšanem obsegu ter zagotavljali nujno varstvo za tiste otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Ob prihodu otroka v vrtec je še vedno potrebno predložiti potrdilo delodajalca, da sta oba starša zaposlena ter potrdilo o zdravstvenem stanju otroka.

Prosim, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in da dosledno upoštevate vsa higienska priporočila.

V kolikor v naslednjem tednu od 18. 1. do 22. 1. 2021 potrebujete nujno varstvo, vas vljudno prosim, da le-to sporočite na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si ali telefonsko številko: 02 234 32 60, in sicer najkasneje do petka, 15. 1. 2021, do 12. ure. V kolikor bo vrtec v prihodnjih tednih še vedno odprt samo za zagotavljanje nujnega varstva, vljudno prosim, da vsak petek sporočite morebitno prisotnost vašega otroka za teden, ki sledi.

V sporočilu navedite ime in priimek otroka, ime skupine in enote v katero je vaš otrok vključen ter čas bivanja otroka v vrtcu, da bomo lahko najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces. Vljudno prosim, da prisotnost najavite samo tisti starši, kateri boste otroka zagotovo pripeljali.

Nujno varstvo za otroke iz vseh enot bo potekalo na Tomšičevi ulici 32, od 5. 30 do 16. 30.

O vseh morebitnih spremembah vas bomo obveščali preko uradne spletne strani vrtca.

Vse dobro in ostanite zdravi!

                                                                                                      Ravnateljica:

                                                                                                      Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost