Dragi sodelavci, starši in otroci …

pravijo, da je največja dragocenost, ki jo lahko nekomu podarimo, čas. Zatorej vam želim, da v prihajajočem letu poklanjate največ časa svojim najbližjim ter ustvarjate neponovljive trenutke, polne sreče, radosti in čarobnosti.

Čas je tisti, ki vedno prehitro teče in se hkrati nikoli ne vrača. Velikokrat si ga želimo ustaviti, čeprav dobro vemo, da je nemogoče. Lahko pa ustvarjamo trenutke, ki se jih bomo vedno spominjali, in zremo v prihodnost ter uživamo v sedanjosti. Sedanjost je edina, ki jo lahko spreminjamo in si jo hkrati ustvarjamo nepozabno.

Želim vam obilo čarobnih, nepozabnih trenutkov, trenutkov, ko boste odložili telefone, odpovedali nepomembne zadeve in si vzeli čas, da prisluhnete, da spet poiščete otroke v sebi, da spet vidite tisto, kar morate gledati s srcem.

Naj bo novo leto čas, ko boste uresničili sanje in naj bo sleherni dan poln veselja, sreče, zadovoljstva ter notranjega miru. Naj bo  vsak dan priložnost, da zgradite prijateljstvo in da z drobnimi pozornostmi nekomu polepšate dan, saj veste, prijazna beseda nič ne stane, pa vendar lahko nekomu polepša dan. Bodite vselej strpni in razumevajoči, saj nikoli ne veste, kakšna bremena nosijo ljudje s seboj. Poskusite prispevati k harmoniji, razdajajte ljubezen, veliko se smejte, bodite norčavi in zlasti uživajte življenje. Pravo bogastvo se skriva v drobnih stvareh in zares bogat je tisti, ki mu otrok priteče v naročje, tudi kadar so njegove roke prazne.

Želim vam čarobne praznike ter veliko nepozabnih trenutkov z najdražjimi.

Mateja Bregant, ravnateljica

Dostopnost