je misel, s katero nas nagovarja g. Borut Sotlar v svojem zapisu. Je misel, ki pove vse in še več. Je misel, katera ga vsak dan vodi novim izzivom naproti. G. Sotlar iz dneva v dan dokazuje, da človek zmore vse, kar si zada in da v življenju ni težav, ampak samo izzivi.

Izzivi, ljubezen do ustvarjanja z lesom ter neizmerna notranja moč so zvesti spremljevalci g. Sotlarja. S svojimi izdelki je razveselil ter obogatil že marsikateri vrtec, tokrat pa smo se na »njegovem seznamu« ponovno znašli »Pečetkarji«.

G. Sotlar nas je prvič obdaril v preteklem šolskem letu, ko je enoti Kamnica poklonil leseno mizo in stole. Tako otroci kakor tudi strokovni delavci so bili darila izredno veseli in ga vse od takrat tudi vsakodnevno uporabljajo.

Tokrat je g. Sotlar ponovno presenetil otroke v Vrtcu Borisa Pečeta Maribor in z njegovo pomočjo smo bogatejši za čudovite lesene izdelke, katerih smo vedno veseli in z njimi pričaramo pravljične kotičke.

Otroci in zaposleni Vrtca Borisa Pečeta Maribor se iskreno zahvaljujemo za prejeto darilo, ki nam je omogočilo obogatitev prostorov ter pričaralo nasmeške in zadovoljstvo na obrazih naših najmlajših.

Kolektiv Vrtca Borisa Pečeta Maribor


Dostopnost